Η εταιρία μας διαθέτει ένα δίκτυο 83 Αντιπροσώπων που καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν 6 κινητά συνεργεία για την επιτόπια εξυπηρέτηση των μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ένα δίκτυο 30 συμβεβλημένων Συνεργείων. Από το 1994, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας-αντιπρόσωπος του οίκου MASSEY FERGUSON στην Ελλάδα για όλα τα γεωργικά μηχανήματα.

Η εταιρεία είναι εγκατεστημένη στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Γιαννιτσών 73, σε ιδιόκτητο τριώροφο κτίριο 7.800 τμ. Εκεί βρίσκεται και το κεντρικό συνεργείο των γεωργικών ελκυστήρων καινούριων και μεταχειρισμένων καθώς και όλων των μηχανημάτων με το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η κεντρική αποθήκη ανταλλακτικών με πλήρη κάλυψη στα “κρίσιμα” ανταλλακτικά και μεγάλη κάλυψη σε δευτερεύοντα, καθώς και αίθουσα εκπαιδεύσεως.

Στην Αθήνα λειτουργεί υποκατάστημα της εταιρίας συνδεδεμένο on-line με την Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της Νοτίου Ελλάδας. Το 2008 η εταιρεία προχώρησε στην έναρξη των εργασιών κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων της στο 7 χλμ της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης (κόμβος εξωτερικής περιφερειακής), σε ιδιόκτητο οικόπεδο 16 στρεμμάτων. Οι νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 8000τμ θα στεγάσουν το σύνολο των σημερινών δραστηριοτήτων της εταιρείας αλλά θα υποστηρίξουν και τα μελλοντικά σχέδια της.