Λιπαντικά

etairies lipantikwn

PRIMO OIL:

Τα λιπαντικά Primo oil εισάγονται συσκευασμένα, πιστοποιημένα με ISO 9002 και διακρίνονται σε πρωτογενή, συνθετικά και ημισυνθετικά. Παρασκευάζονται σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης (Βαρκελώνη) και διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρία Εσκιάδης – Μπαλοδήμος Α.Ε.. Τα λιπαντικά Primo Oil καλύπτουν όλους τους τύπους: βενζινοκινητήρων, πετρελαιοκινητηρων, ειδικά λιπαντικά γεωργικών μηχανημάτων, μετάδοσης κίνησης – βαλβολίνες, υδραυλικών συστημάτων, ειδικά υγρά, ειδικά προϊόντα (κοπής μετάλλων σαπουνελαιο, κρέμα καθαρισμού χεριών, απιονισμένο νερό, καθαριστικό παρμπρίζ, υγρά φρένων κτλ), αντιψυκτικά (Antifreeze 100% , Paraflu -40oc ,Paraflu -20oc).

MF LUBE+

Τα γνήσια λιπαντικά MASSEY FERGUSON είναι αρίστης ποιότητας ιδανικά για κάθε τύπο κινητήρα. Αποτελούν εγγύηση για το τρακτέρ σας , βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του, και είναι ιδανικά ακόμα και για πολύ σκληρές συνθήκες εργασίας και καλύπτουν όλες τις ανάγκες των τρακτέρ. Ειδικά για κάθε τύπο κινητήρα, υδραυλικό τιμόνι, σασμάν – διαφορικό – μειωτήρες, υδραυλική ανύψωση, μπροστινούς μειωτήρες, πλευρικούς τελικούς μειωτήρες, κυκλώματα φρένων, σημεία γρασαρίσματος κτλ.

 

apothiki lipantikwn

ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

Η συνεχής έρευνα και η πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των λιπαντικών εξασφάλισαν στην εταιρία Εσκιάδης – Μπαλοδήμος Α.Ε. τον πρωταγωνιστικό ρόλο του προμηθευτή για πώληση χονδρική και λιανική. Η ελεγχόμενη ποιότητα των προϊόντων στον τομέα αυτό σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας (ISO) και η εγγύηση για λιπαντικά με τις ανώτατες προδιαγραφές αποτελούν στοιχεία της ασύγκριτης ποιότητας των λιπαντικών. Με οδηγό την εξυπηρέτηση του πελάτη , το εξαιρετικό service αποτελεί παράγοντα της άψογης σχέσης μεταξύ του υπεύθυνου τμήματος πωλήσεων λιπαντικών και του πελάτη.