Η εξυπηρέτηση προς τον πελάτη συμπληρώνεται από το συνεργείο επισκευών. Η εταιρία παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό και με άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Με δυναμικότητα υπολογισμένη να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε απαιτήσεις των πελατών, με κινητά συνεργεία καθώς και με ειδικά διαμορφωμένα για την μεταφορά των μηχανημάτων φορτηγά, η Εσκιάδης – Μπαλοδήμος Α.Ε. έχει τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν της ζητηθεί.

 

ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η Εσκιάδης – Μπαλοδήμος Α.Ε. διαθέτει πρότυπο ρεκτιφιέ με υψηλές προδιαγραφές και μοναδικό σύγχρονο εξοπλισμό. Αναλαμβάνει την επισκευή παντός τύπου κινητήρων εσωτερικής καύσης – επιβατικούς, φορτηγών, γεωργικών ελκυστήρων, μηχανών θαλάσσης, κτλ. Όλες οι επισκευές εκτελούνται πάντα από πεπειραμένους τεχνίτες και σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών. Η εταιρία είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές διάγνωσης βλαβών, επιλογής και τοποθέτησης ανταλλακτικών αλλά και γενικότερα συντήρησης των μηχανών, λόγω της πολύχρονης δραστηριότητας του ρεκτιφιέ αλλά και της δυνατότητας απευθείας επικοινωνίας με τους κατασκευαστικούς οίκους.H εμπειρία και η σιγουριά που πηγάζει μέσα από τα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του ρεκτιφιέ της εταιρίας Εσκιάδης – Μπαλοδήμος Α.Ε. σας εγγυάται το σωστό έλεγχο και την απόλυτη επιτυχία της επισκευής του κινητήρα σας.

ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ

Η εταιρεία ΕΣΚΙΑΔΗΣ-ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ Α.Ε. διαθέτοντας ένα σύγχρονο φανοποιείο και βαφείο εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και πιστοποίησης ISO αναλαμβάνει την πλήρη επισκευή του τρακαρισμένου σας αυτοκινήτου και σας απαλλάσσει από το τρέξιμο και την ταλαιπωρία γιατί συνεργάζεται με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες και εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών, τον χρόνο και το κόστος επισκευής. Διατίθεται και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών.

 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Η εταιρεία ΕΣΚΙΑΔΗΣ-ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ Α.Ε. διαθέτει κορυφαίους τεχνικούς αυτοκινήτων με πολύτιμη εμπειρία και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για τεχνικές διαγνώσεις.
Στην εταιρεία μας θα βρείτε εξειδικευμένο service υψηλών απαιτήσεων σε λογικές πάντα τιμές.
Με την είσοδο στην υποδοχή θα γίνει η πρώτη διάγνωση του αυτοκινήτου σας και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν η οικονομική μας προσφορά για την επισκευή και φυσικά θα ενημερωθείτε συνολικά πριν ξεκινήσουμε.
Παράλληλα προσφέρουμε γραπτή εγγύηση για κάθε ανταλλακτικό και εργασία καθώς και δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης.